Demo aanvragen Contacteer verkoop

Jobs

Ambitieus en zin om met ons mee te groeien?


Twikey wil de administratieve overlast bij bedrijven drastisch verminderen.

Onze voornaamste focus ligt op het aanbieden van een oplossing voor het betalingsproces van meer dan 500.000 Europese bedrijven. Dit doen we voornamelijk door het afsluiten van SEPA-domiciliëringen, maar we bieden ook andere betaalmethodes aan. Hiervoor werken we samen met alle grote banken in Europa.

Twikey heeft een manier ontwikkeld om deze overeenkomsten eenvoudig en efficiënt te beheren in een interface die compatibel is met de meeste grootbanken en softwareleveranciers. We willen onze klanten – de bedrijven en hun miljoenen eindconsumenten - superieure service aanbieden. Dit kunnen we enkel realiseren door gebruik te maken van state-of-the-art oplossingen en efficiënte processen. Daarom is het belangrijk om echte teamplayers aan boord te hebben die klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen, hun verantwoordelijkheid nemen, flexibel zijn en zichzelf willen ontplooien.

Zin om deel uit te maken van een scale-up die zichzelf wil profileren als Europese leider voor het beheer van elektronische mandaten, betalingen en PSD2-componenten? Dagelijks bijleren maakt deel uit van de job. Wij zijn op zoek naar flexibele hands-on collega’s die variatie en verantwoordelijkheid belangrijk vinden in hun werk.

Ons kantoor in Gent ligt op 3 tramhaltes van het Sint-Pietersstation en vlakbij de E40. In Nederland zijn we gevestigd in Noordwijkerhout.

Op dit ogenblik zoeken we de volgende profielen om ons team te versterken:

Je interesses sluiten niet direct aan bij een van onze vacatures, maar je zou toch graag bij één van de weinige fintech scaleups in de Benelux werken? Stuur ons dan gerust een spontane sollicitatie. Wij zijn geïnteresseerd in iedereen die ons kan helpen groeien.

Omdat wij volop geloven in ambiteuze teamleden die zelf initiatief nemen en ons rechtstreeks contacteren voor een solicitiatie, bieden we iedereen na een jaar ancienniteit aan boord een extra bonus aan van € 2.500 bovenop ons al aantrekkelijk loonpakket.