Demo aanvragen Contacteer verkoop
BNP Paribas Fortis

Beheer uw cashflow met papierloze domiciliëringen

Dankzij BNP Paribas Fortis en Twikey, gebeurt de afhandeling van elektronisch mandaten, het beheer en de planning van domiciliëringen voortaan volledig automatisch.

Hoe werkt het?

Eenvoudige stappen om te starten

1

Vraag een schuldeiseridentificatiecode aan

via BNP Paribas Fortis

2

Laat uw klanten een mandaat tekenen

en plan uw invorderingen

3

Twikey verzorgt de uitwisseling met de bank

inclusief volledige follow-up

Ons antwoord op uw vragen

Laat ons u helpen

  Hoe begin ik eraan?

 • Wat heb ik nodig?

  U hebt een schuldeiseridentificatiecode nodig en een abonnement op Twikey om met domiciliëringen te kunnen starten. Druk op "Starten" als u nog geen schuldeiseridentificatiecode hebt. Vul de vereiste gegevens in en vraag informatie aan over deze code. Twikey zal u de nodige informatie bezorgen om het proces bij BNP Paribas Fortis op te starten. U moet dit bij uw plaatselijke bankkantoor aanvragen.

 • Ik heb reeds een schuldeiseridentificatiecode. Hoe kan ik starten?

  Fantastisch, klik gewoon op "Starten", vul de gegevens in en we loodsen u door de procedure.

 • Werkt dit voor alle banken van mijn klanten?

  Er bestaan twee soorten mandaten. Voor Core mandaten ondersteunen we alle SEPA banken - dit zijn er meer dan 2500.Voor B2B mandaten heeft Twikey een end-2-end elektronische valideringsflow opgezet met de meeste Belgische banken. Om de lijst te raadplegen, zie www.twikey.com

 • Wat moet ik doen voor mijn bestaande mandaten?

  Maak u geen zorgen. We kunnen ze voor u importeren als u ze aan onze supportafdeling geeft. Wij bezorgen u het formaat van de XLS die we nodig hebben. Hiervoor vragen we u een kleine set-up fee afhankelijk van de inspanning die we moeten leveren + 0,1 €/mandaat.

 • Hoe worden de betalingen afgehandeld?

 • Planmatige of eenmalige invorderingsinstructies?

  Twikey ondersteund beiden. U kan wekelijkse, maandelijkse, .... invorderingen plannen en alles op voorhand voorbereiden. U kan ook bijkomende eenmalige bedragen toevoegen of beide mogelijkheden combineren.

 • Hoe krijg ik mijn instructies voor uitbetalingen in BNP Paribas Fortis?

  Zodra u de instructies die u in Twikey heeft voorbereid goedkeurt, maakt Twikey de XML-bestanden aan die u in PC Banking, Connexis of Isabel kan opladen. We kunnen ook volautomatisch alles doorsturen.

 • Hoe kan ik de betalingen opvolgen?

 • Moet ik mijn rapportering opvolgen?

  U kunt volautomatisch ook alle feedback verwerken en wij hebben een volledig automatisch proces om op te volgen. Inclusief opnieuw proberen, herinneringen, alternatieve betaalmethodes tot zelfs het afleveren bij een incassobureau (dunning management).